Ansiktsbehandling

Huden din gjenspeiler helsen din. For å ta vare på det, må du bygge sunne vaner.
 
Mange faktorer kan påvirke huden din. Din hud er ditt største organ og første linje av helseforsvar – fortjener å bli beskyttet. Når du vurderer hudpleie, vil du være oppmerksom på miljøet og den daglige helsen din, som kosthold, stress og kondisjon spiller stor rolle  til å opprettholde din helse. 
 
Rynker skyldes tap av det vi kaller den ekstracellulære matrisen. Dette forsyner huden med strekkfasthet og elastisitet.’ Sollys, spesielt UVA, og miljøfaktorer, som sigarettrøyk, bryter ned både kollagen og det elastiske vevet rundt det, og det antas å forårsake rynker og tørr hud. 

Kontakt oss i dag!

God hudpleie er viktig i alle aldre og skjønn, og sunne vaner i 20- og 30-årene kan styrke og forberede huden din for virkningene av aldring langs veien. Huden har sterk kollagen og elastisk produksjon i 20- og 30-årene. Ansiktsbehandling, rensemiddel og SPF fuktighetskrem vil være inventar i rutinen din, og noen hudleger anbefaler et retinolprodukt eller antioksidantserum som et forebyggende tiltak for å stimulere kollagenproduksjonen. 
 
Når kvinner går inn i perioden før overgangsalder (perimenopause) og overgangsalder, er hormonene deres i fleng og de naturlige aldringene begynner å slå inn. En god vane og rutine som en protesjonell ansiktsbehandling, tilpasse serum og kremer kan støtte kollagenproduksjon og oppstrammede hud.  Ansiktsbehandling er ikke bare til kvinner. Menn også må tenke på sin hud og hår tilstand. 
 
 
Her på Apame hud og hår klinikk settes fokus på behandlinger som du trenger og fortjenerl! Du skal føle at du får den optimale behandling. Du få veiledning og informasjon om hvordan du kan oppnå ditt mål. Det handler og være deg selv og være tilfreds med deg selv og være  glad for sitt utseende.  Apame klinikk produserer sin egen produkt som tilpasse til din hud og hår kvalitet/problemstilling. Produktene lages både kosmetisk og medisinsk. 
Velkommen til Apame klinikk. Gleder oss til bli kunde hos oss.