Fillers

Hva er dermal filler?

Dermal filler er små injeksjoner av gel, vanligvis sammensatt av hylauronsyre, som fyller ut rynker og tilfører volum til mykt vev. Du kan ha filler i forskjellige deler av ansiktet ditt: rundt øyet, kinnene, munnen og kjevelinjen, leppene, sinnerynke, panne…
Filler er innholder hyaluronsyre, det naturlige stoffet som finnes i mange områder av kroppen som kan holde 1000 ganger sin vekt i vann. Hyaloronik filler hjelper til med å opprettholde ansiktsformen, jevne ut rynker i huden og gir fuktighet.

Reduser rynker og gir volum

Hvordan fungerer det?

Filler gjenoppretter i utgangspunktet tapt volum i ansiktet slik at dyptliggende linjer glattes. Hvorfor trengs dette? Når vi blir eldre, slutter kroppene våre å produsere kollagen og elastin, som begge bidrar til det ungdommelige utseendet. Kollagen- og elastinnivået ditt faller deretter med en hastighet på omtrent 2% per år, og kroppen din vil slutte å produsere den helt på slutten av tjueårene.

Hvor lenge varer fillers?

Det kommer an på hvordan kroppen din reagerer og hvilken hyaluronsyre som brukes, men de fleste Fillers vil vare mellom seks og 18 måneder.
 

Har filler bivirkninger?

Det er lett å forveksle bivirkninger til reaksjoner, så det er ekstremt viktig å forstå hvilke bivirkninger som kan forventes. Midlertidige bivirkninger er helt normale etter ansiktsinjeksjoner..

Det er helt normalt å oppleve litt ubehag etter inngrepet. Reaksjoner oppstår vanligvis umiddelbart etter nålinjeksjonen og kan omfatte; rødhet, hevelse, smerte, kløe, blåmerker og ømhet på injeksjonsstedet.

Disse reaksjonene er vanligvis milde til moderate og forsvinner vanligvis kort tid etter injeksjon, vanligvis løst noen dager etter injeksjonen i huden.”

 

Gjør dermal filler vondt?

Det kan være et lite ubehag mens filler blir injisert i ansiktet. Men vi minimerer dette ved å bruke en bedøvelseskrem før behandling. 

Er det forskjell mellom botox og filler?

 

Ja, det er 100% forskjell mellom Botox og filler! Botox hindrer de små musklene i ansiktet ditt å bevege seg, mens filler er gel som holder seg under rynkene for å glatte dem ut og fremme det ungdommelige utseendet.