Microneedling Oslo

Hva er microneedling og hvordan den fungerer?
Microneedling er en minimalt invasiv kosmetisk prosedyre som brukes til å behandle hudproblemer via kollagen produksjon.  Denne behandlingen hjelpe de som ønsker å redusere aknearr, kviser og strekkmerker og ujevn overflat. Microneedling fungerer ved å lage kontrollerte mikroskader i huden din, som kroppen din vil helbrede mens du produserer kollagen. Mer kollagen betyr glattere, yngre hud. Vi bruker spesielle serum under microneedling behandling  for å få best mulig effekt av behandlingen

Kontakt oss i dag!

Målrettede områder for mikronedling

kvise-arr
aldersflekker (også kalt “solflekker”)
fine linjer og rynker
store porer
andre typer arr
redusert hudelastisitet
ujevn hudfarge
I tillegg til ansiktsproblemer, brukes mikronedling noen ganger for å behandle strekkmerker i andre områder av kroppen. Én studieTrusted Source fant at mikronedling var effektiv for strekkmerker på lårene og mageområdet når det ble kombinert med fyllstoffer.  Resultatet er avhengig av hudens utgangspunkt og huden ødeleggelse. Microneedling har relativ lite effekt hvis strekkemerken er forstor. 

Hvordan microneedling fungerer.

Microneedling pen har mange micronåler på tuppen. Den lager små huden din til å lage mer kollagen. Tanken er at pinpricks fra prosedyren forårsaker svak skade på huden og at huden reagerer ved å lage nytt kollagenrikt vev.
 
Dette nye hudvevet er på sin side jevnere i tone og tekstur. Det er normalt at huden mister kollagen via alder eller skade. Ved å gi huden mulighet til å lage nytt vev, skapes mer kollagen for å gjøre huden fastere. 

Hvem bør prøve Microneedling?

Det er ganske trygg å få microneedling behandling. Bare sørg for at det ikke er noen betente eller infiserte områder på huden din, og hvis du har et cystisk utbrudd ( sktiv kviser eller komodone, må du vente til det dempe sseg før du går inn på avtalen. Du bør også forhindre micronedling hvis du har eksem, kreft, rosacea eller veldig sensitiv hud. 
Det kan bli komplisert hvis du  står på blodfortynnende eller ofte drikker alkohol, noe som forårsaker dehydrering og kan gjøre prosedyren ineffektiv.

Kan du mikronisere kroppen din, også?

Jepp! Microneedling er ikke eksklusivt for bare ansiktet. Mens det er det hudområdet som oftest behandles, kan prosedyren utføres hvor som helst på huden på kroppen som trengs en kollagenøkning, spesielt de som har strekkmerker på mage, lår, bryst eller rumpe.

Hvor ofte skal du gjøre Microneedlin?

Det avhenger av alvorlighetsgraden av hudproblemet du ønsker å fikse. Hvis huden din generelt er fin, og du tar vare på den, kan du microneedle hver tredje til seks måned, men noen med dramatisk kviser arrdannelse bør planlegge å gjøre en økt per måned i fire til seks måneder.
Du bør planlegge å komme inn en gang i året for touch-ups, spesielt hvis du føler at huden din trenger en omstart. Når det gjelder andre områder av kroppen, kan du forvente at omtrent fire til seks økter.

Hva skjer før microneedling

Huden din blir dype renset mekanisk. Noen opplever smerter og ubehang under behandling. Du kan få bedøvelse for å redusere smerter. Før du kommer i gang du få bedøvelsesmiddel. Dette gjøres omtrent en time før behandlingen. Selve  micronedling-prosessen tar omtrent 30 minutterterapeuten bruke et serum for spesielt problemeller beroligende behandling med vanlig serum.

Hva skjer etter Microneedling?

Microneedling etterlater seg rød og følsom hud, så rådes til å skjule på et bredt, kjemikaliefritt BB krem med minst SPF 30 i løpet av ukene etter behandlingen din.
Du bør også unngå retinol og syrer, som glykoliksyre og salisylsyre. Disse ingrediensene vil være for sterke rett etter at mikroneedling er utført.
Forsikre deg om at du også holder huden fuktig ved å påføre et mildt fuktighetsserum og bruke et mildt rengjøringsmiddel, og pass på å unngå peeling av skrubber i dagene etter behandlingen.
Unngå å ta på deg sminke i et par dager da hudoverflaten er fortsatt åpnet og kan føre bakterier i huden. 

Dermaroll hjemmebehandling eller dermapen klnisk behandling?

Hjemmeenheten  har mye kortere nåler og trenger ikke gjennom huden så dypt. Noe som betyr at selv om de er trygge å bruke, vil du ikke få de samme resultatene. I tillegg vil dermaroll danne store porer selv
Microneedling kan også brukses på andre kroppsdeler også som strekkemerer i lett til moderat grad. Dersom hun er totalt ødelagt av strekkemerter er microneedling ikke nok for behandling alene.  Det krever andre type behandling i tillegg til microneedling.  Dette kan vi finne ut i en konsultasjon time.