Pigmentering

Hva er mikropigmentering?

Mikropigmentering, også kjent som permanent makeup eller kosmetisk tatovering, er en kosmetisk prosedyre der pigmenter eller farger blir implantert i det øverste laget av huden for å forbedre eller forsterke utseendet. Dette kan omfatte områder som øyenbryn, øyelokk, lepper eller til og med områder som er rammet av håravfall, som hodebunnen.
Det er også behjelpelig til å endre utsende til Camouflage, arr eller hyperpigmentering som ikke behandles med dagens behandlingsmuligheter.

Når pigmenter redder din utseende!

For de som ønsker å redusere synligheten av arr, har mikropigmentering evnen til å bryte ned arrvevet og korrigere det med påføring av pigment som matcher hudtonen din, slik at arret blir mye mindre synlig.
For optimale resultater bør arr være minst ett år gamle og ha en blekere farge enn den omkringliggende huden. Individer med tap av hudfarge eller de som har vitiligo kan også dra nytte av repigmenteringsprosedyrer. Avhengig av størrelsen på området som skal tatoveres, kan det være nødvendig med flere prosedyrer for å oppnå det ønskede utseendet, selv om mange kunder ser betydelige resultater etter bare én prosedyre.
 
På Apame klinikken vil vi ta oss tid til å prate med deg om hva du ønsker å oppnå med prosedyrene, og nøye blande den nøyaktige riktige fargen som passer din hudtone ved hjelp av kun de høyeste kvalitetsblekkene.

Hva er prosedyren?

Hva bør du forvente etter behandling?

Hvor snart får jeg se resultater?

Er det noen grunner til at jeg ikke kan ha behandlingen?

Screenshot (584)
scalp-micropigmentation-scar-camouflage