Hår gjenvekst

Hårgjenvekst er en langtids prosess hvor krever mange ulike elementer for å få optimalt resultat.  Det er en høy forventning å få gjenvekst over kort tid, og bare med en type behandling. 
 
Hvis du prøver å få igjen håret du har mistet, eller bare ønsker å forbedre håret du har, kan du prøve noen av kosmetiske behandlinger. På Apame klinikken bruker  vi kombinasjon av ulike metoder for å hårgjenvekst.
Det er ikke alle som opplever en bra resultat.  Det er vanskeligere å redde hår tapet dersom dette har gått over lang tid.  Jo tidligere man får behandling jo større sjanse for å få håret til å vokse ut. 
 
Å hår gjenvekst prosess må du investere lang tid. Hårvekstprossessen  skjer ikke over natta.  Du  må være villig til å fortsette behandlingen hjemme hverdag i mange måneder. Kosthold og livstill spiller stor rolle for at denne prosessen være vellykket. Det betyr ikke at du skal holde noe diett, men muligens må du endre din livsstil. 
 
Vi gjør oppmerksom på at Apame klinikken behandler hår tap med kosmetiske metoder og ikke underliggende sykdommer som fører til hår tap. Er du i tvil vil vi alltid anbefale deg å få sjekket årsaken til hår tapet hos din fastlege.
 
For mer info kan du gjerne lese om hårtap. 

Kom i gang med behandlingen i dag!

Bruk spesial serum

I dag, i hårpleieregimet, spiller hårserum en veldig viktig rolle. Fra å konvertere krusete hår til silkemykt hår, og plagsom hår til håndterbart hår, ble hårserum førstevalget for de fleste av jentene. Dette hårpleieproduktet har krysset en lang reise, gått gjennom forskjellige modifikasjoner og pyntet med mange flere fordeler

Hva er hårgjenoppretting og hårvekstserum?

Disse hårserumene sammen med å reparere skadet hår hjelper også til å redusere håravfall og stimulere hårvekst. Blandingen av effektive naturlige og hodebunnvennlige ingredienser er grunnen til effekten av disse serumene.
 
Biotin, koffein, eple stamceller, pro-vitamin B5, proteiner, sink, planteekstrakter som solsikkefrø (Annuus), Cocos Nucifera (kokosnøtt), Ocimum Bascilicum Hairy Root, Camellia Sinensis, Nasturtium Officinale og Tropaeolum Majus Extract er noen av de gode ingrediensene som finnes i disse hårserumene

Hvorfor trenger du Biotin hårvekstserum?

Vi elsker alle å gjøre forskjellige eksperimenter med håret vårt, for eksempel forskjellige frisyrer, hårfarging og permanent glatting eller perming. Disse eksperimentene gjør håret vårt krusete, kjedelig og ødeleggende med tiden. Dette påvirker også hårvekstsyklusen.
 
Ved å bruke hårgjenoppretting og hårvekstserum kan du imidlertid få håret ut av disse problemene.

Hvordan gjør et hårgjenoppretting og hårvekstserum det?

Dette serumet gjør dette ved å:
 
1) Styrker røttene av hårstråene
 
2) Reaktiverer hårsekkene på nytt
 
3) Stimulerer dermale papillaceller
 
4) Reduserer håravfall ved å hemme 5 alfa-reduktase
 
5) Normaliserer hårvekstsyklusen
 
All denne innsatsen til dette serumet er med på å gjøre håret lengre og sunnere. Så for å beskytte og få langt, sunt hår, må du gå for hårgjenoppretting og hårvekstserum.