Hifu behandling

HIFU er den mest avanserte teknologien for innstramming av huden basert på High Intensitet Fokusert Ultralyd (HIFU) som vil løfte og stramme huden og nesten erstatte kirurgisk ansikts- og nakkeløft. HIFU er den eneste ikke-invasive behandlingen som spesifikt kan målrette mot de tre forskjellige lagene i huden og SMAS Superficial muskulært aponeurotisk system som behandles i kosmetisk kirurgi uten å kutte eller forstyrre overflaten av huden.

Oppstramm hud uten kirurgi

Hva gjør HIFU-terapien?

Kollagen er et naturlig protein som gir huden sin ungdommelighet ved å holde den oppstrammet, tonet og elastisk. Når vi eldes, mister kollagen elastisiteten og evnen til å stå imot virkningene av tyngdekraften som trekker huden nedover. Det er det som forårsaker ting som rynker, kråkeføtter og en hengende hals.
 
HIFU leverer fokusert ultralydenergi under overflaten på huden, og gir optimale temperaturen 60-80 grader for å trekke sammen hudlaget og stimulere ny kollagensyntese. Som et resultat vil huden faktisk begynne å løfte og tone over tid. HIFU er avhengig av kroppens egen kollagenbyggingsprosess for naturlige, merkbare resultater.
 
Med Hifu behandlingen kan vi gi deg en mer markert kjevelinje, og strammere hals. Kinn kan få ett lite løft, samt at en kan få et løft av øyebryn. Hifubehandlingen kan også brukes på kropp. Den er effektiv på oppstramming av mage, «grevinneheng», lår og rumpe.

ER HIFU kirurgi?

Nei. HIFU er ikke kirurgi. I motsetning til en kirurgisk ansiktsløftning, er HIFU en ikke-invasiv prosedyre som behandler huden og de dype lagene under den, men ikke innebærer å kutte eller forstyrre overflaten på huden.
 
Det er mange mennesker som ønsker litt løft, men ikke er klare for operasjon, verken mentalt, økonomisk eller logistisk. Det er også yngre mennesker som ønsker å være i forkant av aldringsutfall, samt de andre som ønsker å forlenge effekten av kosmetisk kirurgi.

Er HIFU trygt?

kliniske studier viser at det er en tyrgg behandling, og titusenvis av behandlinger har blitt utført trygt over hele verden i mer enn 50 år.
Metoden er FDA godkjent for sin effektivitet for oppstramming og løft. FDA betyr Food and Drug Administration som er et amerikansk institutt som vurderer og bedømmer ulike metoder på en vitenskapelig måte. FDA godkjenning er det høyeste kvalitetsstempelet en behandlingsmetode kan ha.
 
Hvor lang tid tar HIFU-behandlingen?
En full ansiktsbehandling tar ca 60 minutter, og en delvis behandling av ansikts- eller brynehevingen kan ta opptil 60 minutter.
 
Dette er et oveblikk på forskjellen mellom hifu og andre behandligner for hudoppstramming. 

Hvor lenge til jeg ser resultater?

Personen kan ha en viss innledende effekt, men den ultimate løftingen og toningen vil skje i løpet av 2-3 måneder, siden aldringskollagen erstattes med nytt. Når denne kollagenbyggingsprosessen fortsetter, kan ytterligere forbedringer vises inntil 6 måneder etter en prosedyre. Effekten er også avhengig av hudtilstand, kosthold og . Hifu er mest effektiv på lett og moderat rynker og slapphet. Det kan være  effektiv for de som har stor slapphud og rynker. Det krever behandling flere ganger enn vanlig.

Hvor lenge varer resultatene?

Den som behandles med HIFU har fremdeles friskt ungt kollagen etter et års tid etter inngrepet og kan fortsette i opptil to år, avhengig av hudens tilstand. Fremtidige behandlinger kan bidra til å holde stabilt med aldringsprosessen, som varierer fra individ til person. Det anbefales sterk 3 behandlinger med 1.5- 2 måneders interval i oppstart og 1 gang per år for vedlikehold.

Vil jeg føle ultralyden under behandlingen?

Det du føler under behandlingen er faktisk små mengder fokusert ultralydenergi som blir levert under overflaten av huden. Noen kan føle ubehag mens ultralydenergien blir levert, men det er midlertidig og et positivt signal om at kollagenbyggingsprosessen er startet. 

Er HIFU smertefull?

Komfortgrenser varierer fra person til person. Din behandler vil konsultere deg før hudbehandlingen din for å gjøre opplevelsen din så hyggelig som mulig.

Er det noen bivirkninger?

Lett rødhet i opptil en time etter behandlingen kan beregnes og en liten prosentandel av klienter kan ha svak hevelse, prikking og ømhet ved berøring, men disse er milde og midlertidige. Følelsen av en sårhet i muskeltreningen er vanlig i noen dager, men lindrer seg raskt.
Andre, mindre vanlige effekter etter prosedyren kan omfatte midlertidig blåmerker eller nummenhet i nervene i små hudområder som vil visne etter hvert.

Hvem er IKKE en kandidat til HIFU-prosedyre?

1. Gravide og ammede kvinner
2. Ustabil og ukontrollert hjertesykdommer, pacemaker, ubehandlet diabetes, hypertyreose.
3. Pasienter med avansert kreft
4. Kirurgiske sår som gror sent
5. Har urealistisk og høy forventninger av behandlinger
6. Blødere og lav immunforsvar. 

Kontakt oss i dag!