Plasmapen Fibroblast

Hva er plasma pen behandling.

 

Plasma Pen er verdens mest avanserte, ikke-invasive, hudløftende, hudstrammende og foryngende enhet som brukes til å behandle rynker og hengende, kjedelig hud. Plasma-pennen er en FDA-godkjent, CE-godkjent enhet som brukes til å utføre fibroblastbehandling, en teknikk som brukes til å stimulere produksjonen av kollagen i huden.

Hvordan fungerer plasmapen

Våre høyt utdannede kosmetikk sykepleier  bruker enheten til å levere myk-operasjon plasma fibroblasting. Plasmaet strammer, løfter, fornyer og regenererer  hvilket som helst område av huden betydelig.

Plasma Pen konverterer elektrisk energi til gassformet diatomisk molekylært nitrogen og overfører den energiske gassen på en kontaktfri måte til hudens overflate ovenfra. Dette forårsaker et mikrotraume i hudens epidermale lag (topplag) samtidig som den dypere hudstrukturen varmes opp og forstyrres via termisk ledning. Denne behandlingen er også kjent som fibroblasting. Fibroblaster er de vanligste cellene i bindevev i kroppen som produserer kollagen.

Hvilke områder av kroppen kan behandles med plasmapenn?

Fibroblasting gir utmerkede resultater for alle områder av kroppen, spesielt ansiktet og nakkeområdene. Det er viktig for alle som vurderer behandling med fibroblasting, å nøye gjennomgå plasmapennekontraindikasjonene, Plasma-pennens etterbehandlingsinstruksjoner, risiko og hudtyper som kan behandles trygt.
Øvre og nedre øyelokk
Trekkspilllinjer – linjene som dannes utenfor munnen når du smiler
Akne arr – forbedring i utseendet på merker og arr etter kviser
Kråketær rundt øynene
Pannelinjer
Kjeve stramming
Marionettlinjer –  munnvikene og ned til haken
Nasale labiale  / smilelinjer- fra nesens sider ned til kanten av munnen
Halser
Røykerens linjer – de vertikale rynkene, også kjent som leppestiftlinjer rundt munnen
Strekkmerker

Plasmapenn vs. kosmetisk kirurgi

Ingen injeksjon bedøvelse kreves. Bedøves med salve

ingen kutting eller bløddning

Ingen sting og  arr

Svært lav risikoprosedyre med minimale bivirkninger
Kortere nedetid
Ingen tynning av huden

Ingen asymmetri og ingen risiko for overkorreksjon

Kostnadseffektiv

Langvarige resultater – vanligvis rundt 2-3 år og kan være permanent

Hvor lang tid tar det å se resultatene?

Plasma-pennens hudstrammingsresultater er imponerende, men bør ikke foreslås som et alternativ til kirurgi i tilfeller av moderat til alvorlig hudløshet. Bare kirurgi kan oppnå slike resultater. Du vil vanligvis se øyeblikkelig stramming sammen med kumulative forbedringer i løpet av de neste tre månedene i utseendet på hengende hud. I noen tilfeller kan det kreve mer enn en økt avhengig av ønsket resultat.

Er plasmapennebehandlingen smertefull?

Plasmapenn er mildt til moderat ubehagelig. Alles smertenivå er forskjellig, og noen områder av kroppen er mer følsomme enn andre. Nummen krem er nyttig for å redusere ubehaget under behandlingen.

Hva er risikoen med Plasma Pen-behandlingen?

Plasma-pennen er en relativt sikker behandling, spesielt sammenlignet med mer invasive kosmetiske prosedyrer. Imidlertid er ingen prosedyrer uten risiko, og det er viktig å gjennomgå og forstå kontraindikasjonene og risikoen. Risikoen inkluderer:

Hevelse og blåmerker

Tørr og skorpede hud

Misfarging av huden

Arrdannelse

Hvilken nedetid kan jeg forvente etter min plasmapennebehandling?

Det ER nedetid. “Nedetid” er veldig subjektivt. Det du synes “ser dårlig ut” og / eller er “ubehagelig” kan være veldig forskjellig fra andres oppfatning. Hvis du sammenligner det med kosmetisk kirurgi, så nei, nedetiden er minimal. Hvis du sammenligner det med et lett kjemisk skall der ingen kan fortelle deg at du har gjort noe, og du bare er litt flassete overalt, så nei.

 

Rødhet, hevelse og skabb i behandlingsområdet

Gjennomsnitt på 8 dager nedetid i ansiktet og nakkeområdene

Gjennomsnitt på 10 til 14 dager på kroppen, avhengig av området som behandles og intensiteten av behandlingen

Hevelse begynner vanligvis dagen etter behandlingen, og topper rundt dag 3

Etter dag 3 avtar hevelse og skorper dannes.

Scabs begynner normalt å falle av rundt dag 6 og 7 (for ansikt og nakke)

Vær oppmerksom på at de angitte dagene bare er retningslinjer for gjennomsnittlig helbredelsestid. Helbredelsestid og -resultater kan bli negativt kompromittert ved ikke å følge etteromsorgsprotokollen: ingen drikker alkohol, ingen røyking og ingen plukking / skrubbing. Hvis helsen din er kompromittert på noen måte, kan dette også forlenge helbredelsestiden din og påvirke resultatene dine negativt.

Etterbehandlingsprotokol

Hvilke hudtyper er kanskje ikke gode kandidater for Plasma Pen-behandling?

Mørkere hudtoner (afroamerikanske, afrikanske, latinske, indianere, indiske, midtøsten, asiatiske) er kanskje ikke gode kandidater for plasmapenn.

 Vi på Apame klinikk tilbyr ikke Plasma Pen-behandlinger på  hudtyper 4-6: