RF- nano fractional

Foryngelse mirakel med Thermia

Hva er Thermia RF nano fractional

Thermia RF er siste generasjon av  radiofrekvens maskin(RF), og en av de kraftigste ikke-invasive enhetene innen hudforyngelse og skjønnhet.  Behandlingen med denne maskin gjøres ved å overføre radiofrekvensbølger til huden ved å kontakte 160 mikronål til hudoverflaten. Nålene går ikke i huden. Det holder seg på overflaten og gjennomstømmer radiobølger i huden og lager kanaler i ønskede dybde eller brede.

Dette fører til å stimulerer overflatevev og stimulerer fibroblaster til å frigjøre kollagen og elastin. Umiddelbart etter behandling med Thermia, vil du gå tilbake til ditt normale liv og oppleve en veldig kort nedetid. I motsetning til alle tilgjengelige fraksjonelle RF-er, er Thermia utstyrt med intelligent energibestemmelsesteknologi for å forbedre ytelsen til behandlingen.

Du har valgt en utmerker metode.

Trygt for alle hudtyper

I motsetning til mange hudforyngelsesmetoder som er farlige for mørke hudtyper og har høye bivirkninger, behandling med Thermia er tryggest for alle hudfarge og hudtyper, spesielt for mørke farger. 

Hvordan føler jeg etter behandlingen?

Thermia RF behandling gir minst smerte- og restitusjonsperiode, etter behandlingen blir huden din rød7 rosa, og deretter varm på hudoverflaten. Etter 24 timer vil huden din komme tilbake til tilstanden før behandlingen, og du kan gjenoppta dine daglige aktiviteter. Den brennende følelsen vil forsvinne innen 24 timer og resultatene av behandlingen vil gradvis vises.   

Hvor mange behandlingsøkter trenger jeg?

Resultatene av behandlingen er synlig og merkbar etter hver behandling, men for best resultat vil du vanligvis trenge 3 behandlingsøkter. Det nøyaktige antall behandlingsøkt er avhengig av hud tilstanden, behandlingsområde og prolemstilling
Hvor lenge behandlingen vil vare i hver økt ?
Tiden som kreves for hver behandlingsøkt, vil avhenge av type og område av behandlingen, som vil være mellom 15 og 30 minutter. Større område krever mer tid. 

Vitenskapelige resultater av Ablative Nano RF Fractional

Thermia RF er en FDA-godkjent teknologi fra US (Food and Drug Administration).  I en klinisk undersøkelse ved Department of Dermatology, California Hospital, observert positive resultater i hyperpigmentering, vevforyngelse og fjerning av overfladiske rynker i alle eksperimenter.  Ingen spesielle bivirkninger ble rapportert, i følge R – Stephen Mulholland D.H.Ahn, Michael Kreindel, Malcom Paul, Department of Surgery California.

Er Thermia RF behandling smertefull?

Det er Avhengig av behandlingstype og behandlingsområde kan behandlinger være litt ubehagelige, men de er ikke smertefulle og kan lett gjøres hos de fleste.  I behandlingsområdet vil du føle intens varme, som ligner på følelsen av solbrenthet, og ansiktet ditt vil se rødt/ rosa ut etter behandlingen.  For mer aggressive behandlinger kan du bruke lokalbedøvelseskrem for å redusere ubehag.  Det viktige er at du vil oppleve minst mulig smerte med termia sammenlignet med andre behandlinger.  

Må jeg gjøre noe før behandlingen?

Sørg for at huden din er ren.  Ikke bruk kremer, kremer, parfymer med sminke før behandlingsøkten og unngå soling i en uke før behandlingen.  Ikke bruk smykker rundt behandlingsområdet.  Hvis du har mye hår på behandlingsområdet, skal du trimme det på forhånd.  Svar også på spørsmålene som teknikeren vil stille deg nøye og ærlig.  

Hvilken forsiktighet bør jeg ta etter behandlingen? ​

For å opprettholde resultatene og forhindre solskader, bør du alltid bruke solkrem (minst 30 SPF. I 2 dager etter hver behandlingsøkt, unngå anstrengende trening og massasje med varmt massasje på behandlingsstedet. Sørg for å rengjøre huden din og  Beskytt mot solen og unngå også enhver form for soling eller solarium i opptil 10 dager etter behandling.  

Ansiktsbehandlinger

 • Moderat løfting og stramming av ansik og hals hud.
 • Eliminering av kvisearr
 • Foryngelse, kollagen og elastisering av huden
 • Behandling av pigmenterte lesjoner
 • Gløder huden
 • Behandle de åpne porene i huden
 • Forbedre behandlingen av aktiv kviser og rosacea
 • Behandle keratose (kyllinghud)
 • Fjerne arr forårsaket av sår, kutt, ulykker osv.
 • Nano blefaroplastikk( øyelokk løft)
 • Fjerne flekker, fregner, overfladisk og dyp behandling av overdreven sekresjon av talg, smertefri og effektiv
 • Mesoterapi (nålfri materialoverføring),
 • Foryngelse og fjerning av mørke sirkler  

En løsning for kropp med Thermia RF

 • Behandling av oversvetting( hyperhydrosis) i underarmene
 • Behandling av hudsprekker i magen (strekkmerker og striae)
 • Behandling av hudsprekker på grunn av fedme og slanking
 • Foryngelse og behandling av dekolletéområdet.